keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Hehkuviiniä ja irtiottoja arjesta

En tiedä mitä olen tehnyt, mutta kalenterissani ei ihan oikeasti ole yhtään vapaata iltaa ennen Suomeen paluuta. Oikeastaan kalenterini on ollut ihan tupaten täynnä jo lokakuusta alkaen, mutta en ainakaan valita. Mikään ei nimittäin ole palkitsevampaa kuin sänkyyn romahtaminen pitkän päivän jälkeen!

Haagin syksy ♥


Täydestä kalenterista huolimatta otin kuitenkin viikon vapaata töistä ja harrastuksistani, sillä kaksoissiskoni saapui Hollantiin juhlistamaan syntymäpäiväämme. Kotikaupunkini esittely sisarelleni oli oikeastaan aika palkitsevaa, sillä kerrankin minulla oli aikaa käydä niissä kahviloissa ja baareissa, joiden ohi olen kävellyt monta kertaa ja ajatellut, että joku päivä minä vielä käyn tuolla!

Meistä ei saa normaalia kuvaa:D
Oli tietysti myös mukava nähdä siskoani pitkästä aikaa, meidän näkemisemme on kuitenkin Hongkongiin muuttoni jälkeen rajoittunut joihinkin viikkoihin vuodessa. Nykyään asumme sentään vain tunnin aikaeron päästä toisistamme, mutta täytyy kyllä myöntää, että siskoani taitaa olla ollut koirani lisäksi kaikkein eniten ikävä ulkomailla asuessani. Onneksi Suomi kutsuu jo ensi viikolla!



Malesia, Italia, Suomi, Italia, Australia (x2) Espanja. Kuvasta puuttuu vielä yksi amerikkalainen...
Viikon vapaan jälkeen palasin jälleen arkeen ainakin pariksi päiväksi, kunnes perjantaina oli aika lähteä viikonloppulomalle Saksaan. Yövyimme Düsseldorfissa, jonne pääsi Haagista suhteellisen kivuttomasti istumalla kolme tuntia junassa. Pitää ehkä suunnata Saksaan uudemmankin kerran!

K21 näyttely, kiivettiin tuonne verkkoon!




Tuolla ylhäällä oltiin! iik!

Düsseldorfista teimme päiväretken Kölniin, jossa kiersimme joulumarkkinoita kyllästymiseen asti. Ainakin Glühwein ja ympärillä raikuvat joululaulut virittivät minut mukavasti Joulun tunnelmaan. Suosittelen muuten lämpimästi Saksaan matkustamista joulumarkkinoiden aikaan! Kävimme Düsseldorfissa myös K21 installaatiossa, jossa kiipesimme katonrajassa olevassa verkossa. Opiskelijalippu 10€ ja todella jännittävä kokemus.

Perunakakkuja Kölnissä namnam, kuvasta kiitos Khai:)
Pretzel
Olen kerrankin ostanut melkein kaikki joululahjat ajoissa! Enää pitää ostaa jotain perheemme pienimmälle, eli koiralle, mutta hänelle paras lahja taitaa olla koko perheen saaminen kokoon. Itsekin matkalaukkuelämää jo tovin viettäneenä odotan kyllä enemmän perheen kanssa mökille pääsyä kun mitään fyysisiä lahjoja. Mökki keskellä ei mitään, villasukat, takka ja koira kainalossa on paras mahdollinen joululahja mitä voin tällä hetkellä ajatella.





Hehkuvaa hehkuviiniä

On muuten jännä huomata, miten arvomaailma muuttuu, kun kaiken tarpeellisen pitääkin yhtäkkiä mahtua matkalaukkuun. Jos joku olisi kertonut 19-vuotiaalle Hennalle, että se vaate- ja kenkämäärä, jonka joskus pakkasin viikon reissulle Portugaliin olisi ihan tarpeeksi elämiseen, olisin varmaan nauranut epäuskoisesti. Kummasti sillä on kuitenkin pärjätty. Aivan totaalisesti matkalaukkuelämä ei kuitenkaan ole sisäistä kenkäfriikkiäni tappanut, sillä aion Joulun ja ammattikorkeakoulusta valmistumiseni (kyllä, se on ohi!)  kunniaksi hemmotella itseäni uusilla talvisaappailla. Muuttolaatikoita ei meinaan tarvitse pakata ihan heti uudelleen:)






1 kommentti :

  1. Ihana lukea sun juttuja täält blogista ja ei niin talvisesta suomesta :D
    Kova on ikävä pikkuista höpötintä <3 hyvä että oot viihtynyt ja saanut paljon uusia kokemuksia ja kavereita :)

    VastaaPoista

Kiitos:)