keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Huomenna lähtö



Tänä aamuna istuessani lääkärin vastaanotolla verikokeissa ja kurkkuviljelyissä oli kyllä todella epäuskonen fiilis. Lähtö on huomenna ja mulla on korvatulehdus ja streptokokki A epäily, aamulla kuumettakin oli vielä yli 38 astetta ja olin jo ihan valmiina peruuttaan lennot. No, onni onnettomuudessa ja ensimmäinen antibiootti oli jo todella tehokas eli huomenna kutsuu Hongkong! Jee.

 Sain vihdoin myös vaihdettua rahaa forexilla niinkun viime postauksessa lupailin  itelleni. Otin 2000 HK$ joilla luulisin pärjääväni ainakin aluks ihan hyvin. Hongkongin dollarin kurssi on n. 1€ = 10HK$

Tänään kävin myös apteekissa ja varasin mukaan kaikki lääkkeet mitä luulisin tarvitsevani 3 kuukauden aikana. Mukana on tietysti antibiootit koska kuuri jatkuu vielä 9 päivää, maitohappoja, vähän vahvempia maitohappoja, Imodiumia, kahta eri särkylääkettä, melatoniinia siinä toivossa että se auttais aikaerorasitukseen ja allergialääkkeet sekä tietysti käsidesiä ja hydrokortisonivoidetta. Tietysti toivon ettei esimerkiks Imodiumille olis käyttöö mutta parempi varautua kunnolla kun koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Vielä pitää pakata ainakin laastareita, rakkolaastareita ja sideharsoo, mutta niitä saa kyllä sieltäkin tarvittaessa.


Pakkaaminen tuntuu kauheen vaikeelta ja 25 kiloo kauheen pieneltä määrältä tavaraa, etenkin kun osa mukaan lähtevistä vaatteista on vielä pyykissä. Luovutin suosiolla ja vaikka rakastankin korkokenkiä, otin mukaan vaan yhden (1) parin. (Tosin itseni tuntien, palatessa mukana saattaa olla vähän useempi kun 1 pari korkokenkiä...) Niiden lisäks mukaan lähtee remmisandaalit, varvastossut ja ballerinoja sekä mun juoksulenkkarit jotka on parhaat mahdolliset kävelykengät mulle.

Puhuin tänään työnantajani kanssa puhelimessa ja sovittiin että se tulee mua lentokentälle vastaan ja maanantaina ko. yrityksen tän hetkinen harjottelija vie mut Jordanin metroasemalta töihin. Ihan mahtavaa kun ei tarvii olla eksyksissä, mitä varmaan muuten olisin Hongkongin kokosessa kaupungissa. Odotan jo innolla myös töihin pääsyä koska mun mielestä tää työharjottelu on alusta asti kuulostanu tosi mielenkiintoselta.


Lennän Hongkongiin Finnairin suoralla lennolla joka kestää 10 tuntia eli jo sitä silmällä pitäen pitää miettiä mitä pakkaa käsimatkatavaroihin. Otan ainakin pari kirjaa, pienen kosteusvoiteen koska koneessa kuivuu iho ja hammasharjan. Musta kyllä tuntuu että suurin osa ajasta menee nukkumalla tai tablettia selaillen.

Pakatessa on ollu tosi hyödyllistä kun on tehny selkeen listan siitä mitä tarvii mukaan ja se että pitää koria johon pikkuhiljaa kasailee mukaan lähteviä kamoja. Mulla on ainakin edessä vielä vaatteiden läpikäynti koska en oikeesti voi ottaa kaikkia noita vaatteita mukaan...

Suomi-tuliaiset onneks keventää laukkua mukavasti sitten Hongkongin päässä:)






Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos:)